Sunmilk spf 30

Årets nyhet Sun Milk är vår lättaste formula som mycket snabbt går in i huden utan att lämna synliga spår. Precis som med alla övriga solskyddsprodukter från Eco Cosmetics så ger samtliga produkter skydd mot både UVA och UVB. Innehåller enbart fysikaliska filter vilket gör dem lämpliga även för små barn.  Mycket mild doft.

 

 • Innehåller en kombination av växtbaserade oljor som vårdar huden:
  Kallpressad hallonfröolja är en vårdande ingrediens i hudvård och solskyddsprodukter. Den bevarar fukten i huden och är rik på Vitamin E och A, naturliga antioxidanter och linolsyra som ger den antiinflammatoriska egenskaper.
  Granatäpplefröolja: Med hög andel omättade fettsyror och antiodixanta fettlösliga ämnen lugnar granatäpplefröolja huden och håller den elastisk och slät. Fenolensyror, kalium, vitamin C, kalcium och järn består av antiinflammatoriska antioxidanter. Detta vårdar huden och förebygger åldrande.  
  Vegetabiliskt vitamin E är en antioxidant som skyddar cellerna. Den binder syreatomer och fria radikaler och  saktar ned oxidationspocessen i huden.
  Karanjaolja har fantastiska hudvårdande egenskaper. Den höga koncentrationen av fettsyror hjälper till att skydda mot orenheter.  För hud som förblir vacker och len med en uppfriskande och stimulerande effekt.
 • Vårt nya solskydd består av titandioxid kombinerat med obehandlad naturlig zinkoxid som reflekterar bort de skadliga UVA och UVB strålarna från solen
 • Innehåller inte nanopartiklar
 • Ofarlig för korallrev, vattenlevande organismer och marint liv
 • Sun Milk är lätt att applicera och lämnar inga synliga spår
 • Innehåller inte alkohol

INCI: